ایران مانند دیگر کشور ها ، داراى شرکت هاى بسیارى است که براى توسعه بازار خود به اینترنت وابسته اند . هدف بیشتر این شرکت ها از پایگاه هایى که در اینترنت ایجاد مى کنند ، همانا توسعه صادرات است.
متاسفانه فروش در شبکه اینترنت مخارج زیادى دارد و براى بسیارى مقرون به صرفه نمى باشد . شرکت هاى بزرگ دنیا باسرمایه هاى کلان و پرسنل کافى ، پایگاه هاى تخصصى را براى مواردى چون صادرات و فروش تجارى ایجاد کرده اند .
شرکت هاى متعددى نیز در ایران دست به ایجاد چنین امکاناتى زده اند ، اما از آنجایى که هنوز هیچ متولى و مرکزیتى براى این پدیده وجود ندارد ، این سازمان ها به صورت جزیره اى و خود محور اقداماتى را انجام مى دهند که هنوز پروسه کامل تجارت را در بر نگرفته و به صورت مقطعى انجام مى شود . هیچ آمار دقیقى هم از کاربران اینترنت و استفاده کنندگان از کامپیوتر شخصى در دست نیست و هنوز به صورت یک طرح ملى به آن نگاه نشده است . بنابراین ، در مرحله کودکى و نوپایى است و نیاز به مراقبت و حمایت زیادى از طرف دولت دارد . دولت باید با ارایه یک طرح ملى ، فرهنگ خرید جامعه امروزى ایران را تغییر دهد . باید توجه داشت که سرمایه گذارى مالى و زمانى بر روى زمینه اى که در آینده حرف اول را خواهد زد ، مطمئنا باعث پویایى اقتصاد کشور خواهد شد . خوشبختانه ، کشور ما از پشتوانه خوبى از نظر نیروى جوان برخوردار است و در نتیجه ، وظیفه ارگان هاى دولتى و غیردولتى ، وارد کردن این تکنولوژى به کشور و تشکیل دادن گروه هاى کارى ، براى کار سازمان یافته بر روى این تکنولوژى جدید است .
منبع: متاسفانه منبع واقعی این مطلب را نیافتم ( وبلاگ ها و وب سایت های مختلفی این مطلب را بدون ذکر منبع منتشر کرده اند)